dilluns, 12 de novembre del 2012

Mini àlbum estrella

Aquesta és la primera entrada en el meu blog que fa temps vaig començar a dissenyar però es va quedar pendent... Em fa moltíssima il·lussió la idea de compartir les coses que faig amb altra gent que potser també li agrada el mateix que jo... i poder aprendre els uns dels altres, ajudar-nos mútuament, i sino, simplement, admirant les preciositats que fan algunes artistes en aquest món que és l'scrap.

Jo us he volgut ensenyar el mini àlbum que vaig fer en la 2na. Trobada d'Scrap organitzada per la Marta, de Records de Paper. El tutorial va ser de la Montse, de Bocins de Paper, i la veritat, que van sortir uns treballs realment bonics, de totes les que erem a Alella, la Marta, la Montse, la Isabel (de Hecho a mano por Isabel), la Glòria (de Papers de Colors), la Vane, la Sandra, la Tati, la Joana, la Mila i l'Anna. Va ser un dia fantàstic !!!

Aquí teniu el meu petit treball. El títol és el nom d'un poblet passat Puigcerdà, dins França, que es diu Llívia i és molt bonic. Va ser una escapada de fi de setmana en família perfecte. Espero que us agradi tant com a mi.











Amb molt de retràs però crec que ha valgut la pena, no ?

6 comentaris:

  1. Ei!!! què bé que t'hagis animat a posar el bloc en marxa!!! l'àlbum t'ha quedat preciós!!! m'encanten els colors!!! i m'agrada molt la pàgina que simula el negatiu de les fotos (al final la bind-it-all serveix per alguna cosa més que per enquadernar, jeje ;)). Ara ja aniré treien el nas per aquí, o sigui que t'has de posar mans a l'obra, eh? Un petonàs i espero que fins aviat!!

    ResponElimina
  2. Hola!!! Primero de todo quiero darte la enhorabuena por tu blog! Será estupendo ir visitándote para ver tus trabajos. Desde luego ese día fue especial para todas. El mini estrella que has hecho es precioso. Me encantan los papeles que has usado para decorarlo y la portada ha quedado preciosa también. Seguiremos en contacto. Un beso.

    ResponElimina
  3. Oe, oe, oe oeeeeeeee!!!! Felicitats m'encanta poder visitar el teu blog, ja veuràs que només et donarà coses bones!! El mini-estel preciòs, t'ha quedat xulissim, molt bonics els colors q has utilitzat. Vinga ara et toca ensenyar-nos tot el que fas!! Enhorabona i endavant!!! Jo també guardo un bonic record d'aquell dia...ai, ja tinc ganetes de veure-us!!!

    ResponElimina
  4. Hola!!!! Moltes felicitats, enhorabona per aquest racó tan personal dona molta feina peró té la seva recompensa. Un petó.

    ResponElimina
  5. Hola benvinguda al mon bloguero, açò és adictiu, no podràs parar, jeje.
    En conjunt està molt bonic però el q més m'agradat ha sigut la pàgina decorada com si fos una tira de diapositives o pel.licula no?
    una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola Esther!!! ara he vist el teu missatge al meu blog i he entrat al teu de seguida :-) Felicitats per haver creat el blog, de vegades costa trobar el moment per fer les entrades, però després fa molta il.lusió veure que et miren i que a sobre et deixen missatges!!! ja tens una seguidora més i ara a ensenyar totes les cosetes que fas; per cert, l'àlbum estrella t'haquedat maquíssim!!
    el meu mail és berenguerpilar@gmail.com

    Fins aviat!!

    una abraçada!!

    ResponElimina